Výměnný bazar, v rámci kterého si ze studia můžeš odnést nový poklad do skříně – a poslat dál do světa to, co už tobě radost nepřináší. SW-AP je možnost, jak zabránit plýtvání/zbytečnému nakupování nových a vyhazováních starých, přestože stále funkčních věcí ♥

PRVNÍ TÝDEN: 9.-15. března. Sbíráme věci k pozdější výměně! Vezmi je s sebou, až půjdeš na lekci 🙂

DRUHÝ TÝDEN: 16.-22. března. Zastav se po lekci a vyber si nový kousek do šatníku – bez zátěže pro planetu nebo peněženku.
___________________________________________________________

Myšlenkou SW-APu je dát věcem nový život. Přineste cokoliv, co už sami nepotřebujete, a odneste si něco jiného, čemu dáte novou šanci: může jít o oblečení, obuv, doplňky, ale také drogerii, knihy či vybavení domácnosti. Podmínkou je, aby šlo o věci, které by ses nestyděl dát svým přátelům – tedy věci čisté (pokud možno čerstvě vyprané), neponičené, žádné harampádí.
__________________________________________________________

Věci, které si během SW-APu nikdo neosvojí a které si majitelé nebudou chtít vzít zpět, budou věnovány na charitu, konkrétně organizacím Šuplig, Veronica, Podané ruce a Charita. Věci nepotřebné a odmítnuté i těmito organizacemi poputují, bohužel, do popelnice.