Celá tahle krizová situace stojí docela za prd, co si budem povídat. Každý se s ní vypořádává po svojem a každý se z toho všeho cítí jinak.
Po tom, co jsem se bavil s několika lidma jak to celé zvládají, jak jim chybí to naše komunitní dění a co říkají na všechny ty online aktivity, lekce, talky a výzvy jsem si uvědomil jendu věc – není to pro všechny, a ne všichni se v tom cítí pohodlně.
Takže jsem se rozhodl udělat online aktivitu, která bude tak napůl sdílení svého pohledu na přesunutí do online světa a jak je v pořádku se nezapojovat, a taky diskuze, jak to vnímají ostatní, jak se s tím vypořádávají oni a tak.
Zároveň to můžete brát jako možnost se mě (Kuby) zeptat na cokoliv, co vás zajímá (Po tom, co Pavli zveřejnila díl jejího podcastu se mnou se objevily otázky na které jsem nikdy neodpověděl, tak tady na to bude super příležitost)
A taky to vypadá, že se přidá Ilča, se kterou jsem hodně výše zmíněných otázek řešil, tak si určitě můžete nachystat otázky i pro ni.
Délka je napsaná hodina, ale uvidíme, jak to půjde – možná to bude půl hoďky, možná tu budem do půlnoci. Kdo ví.

středa 6.5. 20:15 – 21:15, Zoom: https://us02web.zoom.us/j/85355741558?pwd=N1hLNU8rS1ZZYSswdHA0MTByV3B4UT09Meeting ID: 853 5574 1558
Password: 762761