Jak se ukázalo, pro hodně lidí se karanténa stála docela velkou výzvou a vyvolala celou škálu emocí (často nepříjemných).
A určitě to není první ani poslední krizová situace v našem životě. Naše emoce často v takový okamžik ovládnou námi, ale může být i nějak jinak? Jak překonat úzkost, strach, nejistotu a apatii? Zabírá na to něco, kromě Whisky? ?
Když jsem cca před 10 lety přijela do Česka, byla jsem tu úplně sama v cizí zemí bez rodiny a přátel, bez domova a práce, dokonce bez swingu(!). Hledala jsem cestu a sebe samá a nakonec jsem narazila na něco úplně úžasného, co mi úplně změnilo život. Jak? Teď mám rodinu, domov, milovanou práci a mám vás! ?
Jak souvisí naše mysl, dech a emoce? Kde můžeme rychle načerpat energii? Kde hledat inspiraci a motivaci, když se člověku prostě nic nechce? Jak si naše mysl s námi hraje a jak tu hru nakonec vyhrát? ?
Ráda si s Vámi sdílím některé úvahy a prastará moudra na toto téma a možná si spolu dokonce zameditujeme ? Necháme se překvapit až kam to zavede ?
Jen snad mě malý Daniel na tu chvíli pustí.?
Link na Zoom sem postnu později a budu se těšit! ?
S láskou,
Poli