Je nejvyšší čas se pobavit o dalších kurzech, které začínají po Dark Blue Swing – 15. ledna.
Posílám rozvrh,  vysvětlení kurzů najdete popsané na webu –  Popis kurzů a témat)

No automatic alt text available.

Registrace? V úterý (9.1.) večer, v 20:00!

 

A teď k tématům!

Lindy Hop 4:

  • Working with energy – Energie v tanci – kde je potřeba, jak ji vytvořit a následně využít a nezabít. O tom a o další bude tento kurz!
  • Not just Swing – kurz zaměřený na tančení na různou jazzovou hudbu a různá tempa. Peter a Lili vám rozšíří taneční obzory!
  • Tripple-stereotyp – zbavte se tripple-stepových stereotypů! Zaměříme se na změny rytmů a tanečního výrazu v rámci jednoho tance. Rytmický a muzikální kurz!

Lindy Hop 5:

  • Work on your dance – Netradiční kurz s intenzivním zaměřením na osobní feedback. Méně nových prvků, více zaměření na váš tanec!
  • All about details – Už znáte par kroků a prvků. Poďme se porýpat v pár detailech, vybrat nějaké vtipné prvky a přidat styling, aby jste si víc užili svůj tanec a aby vypadal líp!

Advanced solo – solo pro všechny, co už mají něco se solem nějaké zkušenosti. Kurz se přizpůsobí podle úrovně tanečníků – Vítáni jsou všichni!

Balboa 1+ – Pokračování Balboa 1, která proběhla na konci roku 2017. Kurz je taky pro ty, co už mají s kurzem Balboa předchozí zkušenosti a prošli alespoň jedním kurzem Balboa 1.

Balboa Focus – Míň materiálu, víc do hloubky. Kurz bude více back to basics, tedy o prohloubení základních technik.

Ateliéry – takový zajímavý projekt. Každý týden bude jiné téma s různými lektory a na každé téma se budete registrovat zvlášť. A jaká budou témata? Všechno možné! Cílem je totiž přiblížit vám kulturu Lindy Hopu (a celkově tance na jazz) a vše, co se toho týče. Témata se vypíšou vždy se zveřejněním rozvrhu / otevřením registrace na další vlnu. Teď to možná bude o chvilku později, ale snad ne o moc.