Akce, která stojí za to, obzvlášť pokud nemáte ještě moc zkušeností s cestováním za Lindy Hopem – tohle je ideální start. Málo věcí totiž člověka tanečně posune tolik, co týdenní soustředění v mezinárodním prostředí. Může vás to vystřelit hned o level výš.
A navíc…Slováci, Moraváci, Rakušáci, Slovinci, Chorvati, Srbové, Bulhaři, Maďaři, Poláci na týden ztraceni na maďarském venkově – jestli vám to zní jako divočina, tak jste se trefili 😀

Advanced week 5.-11.8.2018 (s Domem a Norou, Janezem a Ninou, Yavorem a Sofiou, Kubou a Máriou a dalšíma super lektorama)

Intermediate/Advanced week 12.-18.8.2018 (třeba s Jančím a Klér, Barbi a Marcellem, Terkou a Michalem)

Info bude postupně aktualizováno tady: http://ceusdc.com/

Bude třeba se registrovat. Ke konci března zde přidáme formulář, kde se nahlásíte kdy jedete – do půlky května bych vybrala zálohu (cena kempu bude upřesněna) – ta, v případě, že se nakonec nebudete moci účastnit bude nevratná. Budete proto za sebe muset najít náhradu nebo vám bohužel penízky propadnou.

Akce to je taková domácká, poznáte kopu lidí a bude tam spousta melounů a taky jezero/rybník, kde se budem namáčet :D! Tak si rezervujte datum v kalendáři a pojeďte s námi!